facebook

 

Området                                                                                        

 

Velkommen til stedet  for naturelskere.

Naturpark Vest byder på et utal af aktiviteter for hele familien.
Her kan man som fritidshusejer, frit benytte sig af det store udendørs vandland med vandrutsjebaner, pool og børnebassin, samt det overdækkede opvarmede svømmebassin med børneafdeling.

Børnene kan desuden frit benytte parkens svævebane – eltog – hoppepuder – små svævebaner – tarzanstien, sandkasser, samt den store legeplads på øen midt i området.

For den lidt ældre publikum, vil der være minigolfbane – Petanque – kroket – fodboldgolf – Put and Take fiskeri i søerne, samt lystfiskeri i Hover Å, hvor der er en god bestand af ørreder, og hvor der de seneste år er fanget flere laks, så her kan du fiske laksefiskeri i Danmark.

Her er kanoudlejning med flere tur-forslag til kano eller kajaksejlads på Hover Å, videre til og i Stadil Fjord, Von å og Ringkøbing Fjord.

På anlagte stier og veje rundt om i parken, langs åen, i naboskovene og i Hee by, kan man gå sig en hyggelig aftentur, eller tage sig en frisk løbetur.

Området og faciliteterne gør det muligt at imødekomme moderne menneskers ønske om en aktiv fritid, hvor der også tages hensyn til afslapning og velvære i rolige omgivelser.

Indkøbsmuligheder med de mest nødvendige dagligvarer, har vi i informations-bygningen, som er opført i forbindelse med campingpladsen.
I parkområdet er der cafeteria, som tilbyder Fast Food samt ”Take away”.
 
Læs mere om området og aktiviteter i Hee sogn på: www.hee.dk

 
 
 
 
 

 

 
Naturpark Vest, Hovervej 56, Hee, 6950 Ringkøbing, tlf. 20 13 45 28, mail: em@hee-entreprise.dk